Головна / План на майбутнє.

План на майбутнє.

Давно не пишу, бо як і у всіх не вистачає часу.

Але насправді 24 години - 8 годин на сон - 8 годин на робочий час = лишається аж 8 годин. Проблема не в відсутності часу, а в його організації.

Тому, потрібно зібрати всі вхідні параметри і розділити їх в часовому діапазоні.

Що я планую? Першим ділом потрібно зайнятись дисертацією (розділ аспірантура порожный, хоча є що туда дописати). Написанням статей, тез. Другим - перенести сайт з textpattern на Drupal. Далі .... Хм... От, багато чого треба зробити, а все повилітало.

Варто завести записник?

Підкажіть як правильно організувати свій робочий час, дозвілля, щоб всюди все співати і не робити все в останній момент.

Доречі, останній місяць

Доречі, останній місяць завела собі блокнотик, в який часто щось дописую, і ношу його з собою ( вже дуже звикла до нього, настільки,що коли його нема, я себе відчуваю як без телефона наприклад) там я записую всі плани які я маю зробити, по пунктах..в твому випадку - це можна навіть поділити на години, з 15-18 роблю то-то....з 20 до 21ї - то-то....до цього насправді звикаєш і це дуже зручно. нічого не забувається.....а ще там я пишу свої витрати...те що мені треба купити, те на що я витратила гроші, іт.д... Успіхів в організації свого життя ;)!

Нє спать =)

Із тих 8 годин, що залишаються після сну і роботи, як мінімум 4 години має йти на відпочинок з кимось або з чимось, я так собі гадаю =) Решта 4 години розпорошуються на дрібну рутину, без якої не проживеш. Тому насправді виходів є два — 1) жертувати сном; 2) жертвувати відпочинком. І це сумно :-D

Все правильно)